28 november




Nej, jag har ingenting att säga.

25 oktober

WRTOHWMRT,lhw3rltmbh2öwlr4f,b
Precis så.

23 november


Vi låter bilden tala idag
Du är bäst

21 november

We're running to the edge of the world
Running, running away

20 november

Usch, jag kan ju meddela att jag inte blir bättre. Det enda som har blivit bättre är febern som har gått ner något, men värken i kroppen och hostan är kvar. Det enda jag har fått gjort är några läxor som jag lyckats få med mig hem. Annars har jag knappt gått ur sängen på hela veckan, och nu är det fredag!? Men nu är det slut på det minsann, så nu skulle jag väl iväg ikväll antar jag och det ska faktiskt bli skönt :) 

20 november

Jag kan ju börja med att säga grattis till Lina som fyller år idag, vilket också är anledningen till att jag ens är vaken just nu. Kunde inte somna om heller.
Det blir iallafall en hemmadag för min del igen, och så får vi se vad jag gör sen ikväll och i helgen.




Haha shit, typ 2007?



..

Hey listen, because I'll only say this once
Do you think that you could lose yourself in me?
I could say I want to die by your side one day,
but I could never speak the words
Because they haven't wrote the words that mean enough to me
So together we can burn this way
Burn this way

Stop and say you'll love me, always
I'll say the same to you

I found a loop hole for us now
I'ts called redemption of my history
Do you think you could look past my fears?
Tell me now, my love
Because I will lose it in your eyes,
I see firelight in your eyes
I know thet things will be better
When you are by my side
By my side

Stop and say you'll love me, always
I'll say the same to you

I'm guarded, I'm fragile
But if anyone could ever save me now
You can, and you can

Stop and say you'll love me, always
I'll say the same to you

18 november



Jag säger bara världens bästa film.

18 november



Holaa. Det blir minsann inte någon skola för min del idag heller. Eftersom att Pierre också har blivit dålig nu så är det kanske lika bra att jag stannar hemma så att inte fler blir sjuka. Så min onsdag kommer väl se ut som så att jag ska försöka få lite läxor gjorda, som jag egentligen skulle gjort på studiedagen igår, men visst blev det inte så. Sen kan jag tänka mig att det blir en hel del telefonprat och filmtittande, alltså det vanliga man (iallafall jag) sysselsätter sig med när man är sjuk. När man inte sover det vill säga.

16 november

Usch fy fan, jag gick till skolan idag, men självklart så skickade dom ju hem mig efter ett par timmar. Nu ligger jag i sängen igen och bara mår dåligt, kan inte skiten bara gå över? Eller åtminstone bli bättre. Är ju som tur är ledig imorgon så jag har lite tid att försöka ta igen mig. Hoppas bara på att det inte är svininfluensa, det tippar på det eftersom att Fredrik har börjat bli dålig nu efter att jag färgade hans hår i lördags. Inte bra alls och jag ber om ursäkt för det :)

Nu har vi iallafall äntligen bestämt oss för att vi ska åka till Sham el Sheik i Egypten, vi hade svårt att bestämma oss ett tag och det stod mellan Egypten och Teneriffa. Men Egypten skulle tydligen vara solsäkrast i januari så det fick det bli :)

Jag saknar dig.

15 november

Usch, det är söndag idag och jag har inte blivit bättre alls, snarare sämre! Har sjuk jävla hosta och ont i halsen, hög feber och öm i hela kroppen. Ska ner i veckan och ta prover så att det inte är svininfluensan bara, skulle ju vara typiskt mig att få det två-tre veckor innan jag ska vaccinera mig mot det!
Så nu ska jag bara ta det lugnt och se på film, sova och göra färdigt en Hk och Sv-läxa så får vi se ifall jag går till skolan imorgon.

When you're sitting there it's hard for me to look away

13 november

Varit på bio precis, vi såg 2012. Och den var väl bra. Det är mycket som kommer upp i huvudet efter att ha sett den kan man säga. Men jag kan ändå rekomendera den.
Imorgon ska jag och Hanna till Skövde och kika lite och därefter är det SM i handboll. Sedan hoppas jag på att Anders bjur på fest imorgonkväll ;)
Nu ska jag duscha så jag skriver senare eller imorgon. Puss

11 november

Tro det eller ej men Ellen är i dåligt skick, trött hängig och kanske lite febrig. Sur för ingenting är jag också. Hoppas bara på att det inte är början på något utan att det kanske är borta imorgon igen. Man kan ju alltid hoppas.
Idag var jag inne hos pappa en snabbis och pratade lite med dom där, fick även veta att Stefan är på bättringsvägen, åtminstonde en aning bättre, och det är ju en fördel bara det. Imorgon ska jag, Hanna och Bassen dra oss in till Tibro, på fredag ska vi gå på bio och på lördag kika handbolls sm. Hoppas att jag mår bättre till helgen! :) Puss



Hey listen, because I'll only say this once
Do you think that you could lose yourself in me?
I could say I want to die by your side,
but I could never speak the words
Because they haven't wrote the words that mean enough to me
So together we can burn this way,
burn this way.


7 november

För att om någon månad så åker jag iväg hit, till Egypten. Och jag är inte lite sugen! Ska bli hur skönt som helst.



Lite avundsjuka va? ;)


5 november

Det är torsdag idag, imorgon är det fredag, och det ser jag fram emot!

1 november

Det blir dåligt med updatering nu alltså. Mest för att jag inte orkar ta tag i bloggen, och sen har jag inte varit hemma på nästan hela veckan. Några nya bilder kommer det tyvärr inte heller.

Jaja, har haft ett ganska skönt lov iallafall och imorgon är det slut med det. Igår var vi hos Mikael i Skara på 19-årsfest och idag har det varit ganska så lugnt. Skriver längre fram sen igen, om inget intressant dyker upp :) Ha det bra!

Du är så jäkla bra.

RSS 2.0