..


Jag älskar dig!

29 september

Nu är det verkligen inte sommar längre, det känns verkligen när hösten kommer. Termometern står ju inte ens över nollan när man går till skolan. Fast jag ska inte klaga, hösten är ju faktiskt ganska mysig! Särskilt när man kan vara inne med tända ljus, framför tvn och filtar när det regnar ute :)
Dessutom ska jag till Teneriffa nu i början av december, det skadar ju inte att man kanske kommer hem och är brun lagom till jul och födelsedag mitt i december ;)
Hepp, nu ska jag se på andra avenyn tänkte jag och sen hoppa in i duschen.


Jag vet inte själv hur det känns, jag har aldrig haft den känslan, än. Känslan av att förlora någon så nära. Trots det kan jag sätta mig in i din situation. Du har alltid en plats här, vilken tid som helst på dygnet det vet du. Vi finns, jämt! Du är så mycket starkare än vad du tror, du fixar det.
Nu måste jag komma på andra tankar.


27 september

Imorgon ska jag tillbaka till vårdcentralen. Jo det var ju så att jag fick urinvägsinfektion (igen) för ett par veckor sedan, som aldrig gick över heller. Inte ens med all penicillin jag fick. Så jag fick gå ner dit säkert fem gånger under en vecka för att de behövde fler prover hela tiden. De upptäckte då på mitt blodprov att mitt blodvärde och mitt blodtryck är alldeles för lågt och att det var något fel i antingen blodet eller i magen som orsakat urinvägsinfektionerna, men de vet inte vad.

Så nu ska jag ner imorgon igen och de ska kolla så att allt är okej, tror dom tar nya prover en gång till och om inte blodtrycket har förändrats något sen sist så måste jag nog antingen byta mina p-piller eller sluta med dom helt. För att det kan vara dom som har varit orsaken till detta och om det fortsätter så finns risken för proppar osv. Och det vill vi inte ha! Fast egentligen spelar det inte mig någon roll, har bara 6 månader med piller kvar och efter det sen så var det ändå planerat med en stav istället.
Ja ja, nog om det! :) Nu ska jag sova, god natt!

26 september

Hola. Jo nu var det ju som såhär att imorse runt åttatiden kom mamma in och undrade ifall jag ville följa med upp till Karlstad, vi skulle till Erika som fått lägenhet nu och lämna alla hennes möbler. Hade ingen lust alls först men ångrade mig sen när mamma sa att vi kunde ta svängen förbi Örebro på hemvägen för att det betyder shopping! Sagt och gjort så åkte vi till Örebro men tyvärr så hittade jag inte så himla mycket men vi ska åka in till Skövde imorgon förmiddag också! :) Därefter åkte vi och tittade på en cross till Emil som vi också fick med oss hem. Har knappt sett den än så jag får titta imorgon.

Nu ska jag nog dra mig mot Johan, det blev alltså inget Mariestad. Kände att tiden sprang iväg så det inte var någon idé.
Det blir typ första gången jag inte sover med Robin två dagar i rad på tre månader. Känns lite smått tomt. Saknar dig älskling.

Jag fick skolfotona i veckan också, kanske kommer upp här sen.




26 september

Nu drar jag till Karlstad tydligen, vi hörs!

25 september

Klockan är halv två, och jag kan verkligen inte sova. Det har blivit dåligt med det nu det senaste, fast det skulle verkligen behövas. Är nog därför jag har varit så grinig nu det sista och haft världens jävla humörsvängningar. Skitjobbigt faktiskt.
Ja ja, imorgon är det lördag och då tror jag att jag beger mig till Mariestad och bara släpper allt för en kväll. Faktiskt så ser jag fram emot det litegrann.

I would never wish bad things, but I don't wish you well
Could you tell, by the flames that burned your words?


Does it hurt to know I'll never be there?
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you who choosed to end it like you did
I was the last to know
You knew, exactly what you would do
Don't say,
you simply lost your way

25 september

Igår hade jag studiedag och var ledig, det var underbart. Åkte med Robin och Oskar till Skara för att titta när dom repar och kolla in den nya lokalen. Det blev faktiskt riktigt bra. Sedan efter några timmars sittande i en soffa och bli hörselskadad så drog vi hemmåt, vi åkte till Hjo och sen blev det sängen.
Det var skola idag men våra fredagar är faktiskt ganska slöa, ingen som orkar göra något typ. Och nu så ska jag ta bussen till Skövde som går om en timma ungefär, så jag får sätta fart och föna och platta håret och sen dra på mig lite smink. Skriver nog imorgon, då åker Robin till Eksjö! Puss

:)

Jag saknar Varberg..







Och Liseberg..








Sannäs..






Den här sommaren blev verkligen inte som jag tänkte mig att den skulle bli. Jag vet inte om man ska tolka det på ett bra sätt eller på ett dåligt sätt, men visst har det funnits ljusa stunder. Bilderna visar ju några av dom. Det är sådnt jag inte lär glömma i varje fall.

Snabbis

Ingen bra start på dagen alls, vaknade på helt fel sida känner jag. Varit sur och grinig hela dagen och jag har nog endel att be om ursäkt för. Särskilt till Robin.
Har inte mycket att skriva om dagen annars, varit hemma och skrivit klart om praktiken och Islam. Sen gick jag till Johan, hämtade min väska och kikade på en film. Nu sitter jag och tittar på Idol och efter det Andra avenyn. Träninssugen som fan är jag med! Ja ja, det är som det är. Imorgon är det ju iallafall friidrottsdag, vi får se hur det går! Sen är vi lediga på torsdag också. Underbart.

Ha det fint, puss

22 september

Någon som vill köpa navelpiercingar?
Spaderesset är använt en gång (men rengjort) och den med rosorna är inte använd alls!





(De röda)

Anledningen till att jag säljer dom när de knappt är använda är att min piercing blev helt cp och flyttade sig jättelångt ut, så jag har den inte kvar. Och detta hände precis när dom kom, de är beställda på internet. Jag ska ta ett nytt i naveln men det blir nog inte än på ett tag och då får det bli nya :)

Jag har även läkepiercingar, och vanliga stavar till läpp och tunga och töjare till öron om någon är intresserad!

20 september

Did you regret,
ever standing by my side
Did you forget,
what we were feeling inside

Somewhere we went wrong,
we were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it

20 september




Det som var planerat igår var en ganska lugn kväll framme i stan och träffa lite folk, titta lite och tjöta. Men den började med en fest, som inte var planerad alls och som kanske spårade ur lite grann. Sen gick vi fram till stan och jag gick och mötte Robin, Jonte och Rickard, som jag var med (bland andra) resten av kvällen. De flesta var inne på frestelsen, så det var väl inte allt för mycket folk ute. Det är ju på sådna här kvällar man ska vara 18! Men det var väl ganska roligt ändå. Träffade ju en hel del. Sen en bit in på natten så gick vi hem till mig, vi åt och sen fick det bli sängen.

Idag är jag så fruktansvärt trött så det blir nog en lugn dag framför tvn och skriva klart min sammanfattning om tiden jag har varit på Ica, (DÄR JAG OCKSÅ SKA VARA I SOMMAR! Money money.) För att imorgon är det skola igen. Nu ska jag ta en dusch och sen får vi se vad jag gör! Puss

17 september

Äntligen hemma säger jag! Trött som aset, har jobbat sen klockan 8 imorse och knappt suttit en enda gång. Men motion är väl aldrig fel. Bara imorgon kvar sen är det heeelg! Gud vad gött. På fredag åker jag in till Robin och sover där. På lördag är det oktoberfesten, så då finns jag i stan :)
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen kanske jag tar mig bort till Johan en sväng och tittar vad han har för sig. Hörs & syns! Puss

The past is the past and should be left behind, the future is now and let me change your mind



En bild från någon dag i Göteborg ;)

16 september

I'm back! Haha.

Nu är sommaren slut och den var väl sådär. Vädret förstörde nog endel. Nu är det september, och herregud vad tiden går. Skolan rullar på och jag har världens bästa pojkvän, så jag klagar inte :)

Idag har jag mest legat i sängen och haft ont i huvudet, ibland är det fan skönt att sova bort tiden alltså. Men sen runt sex-sju så kom Robin hit en sväng, vi kikade idol osv och nu åkte han precis hem igen. Jag ska in i duschen nu och sen till sängen igen. God natt!


RSS 2.0