28 februari 15.35


Har haft en jättemysig helg med hjärtat! Och för en gångs skull så blev det också en lugn helg. I fredags fick det bli mys till Sunes Jul och igår till typ fyra Wallanderfilmer :) Och idag har jag och Elin suttit framför en annan bra film med en fet godispåse och bara tagit det lugnt, och så får resten av dagen också se ut :)

Förresten, jag har haft en sån jävla ryggvärk hur länge som helst nu. Trodde bara att det var mensvärk först men visst fan var det inte det. Undra vad det kan vara? Går ju fan inte över.

21 februari - 23.44


Sislove <3

21 februari - 23.35







Vi låter bilderna tala. Ingen toppendag om man säger så, huvudvärk och ryggont. Underbart! Men Volbeat och choklad gör det ju något bättre. Blir sängen tidigt ikväll!

18 februari - 10.19

Såg precis att efter att jag fixade lite med bloggen häromdagen så har några inlägg lagt sig helt fel osv. Får hoppas att det ordnar sig..

Skriver senare! Puss

1 februari - 22.58

Redan den förste februari idag! Vilket betyder att det är sista sökningsdagen till gymnasiet. Och även att vi får säga grattis till min älskade storebror Fredrik, kusin Charlie och lilla Linda imorgon :)

16 februari - 14.54


14 februari - 21.44


Let's get ready to rumble





11 februari - 21.52

Trött, förbannad och bara jävligt pissed of....
Två nationella prov avklarade nu iallafall, skrev i tre timmar idag. Det var lagom roligt kan jag säga! Men nu är det bara imorgon med ett NO-prov och sen är det lov, och det klagar jag inte på :) Så kort fick det bli, men jag har ingen ork. Ciao

Your lips, your lies, your lust
Like the devil's in your hands


7 februari - 15.43

Jag blev även något mörkare i håret i fredags :)

'

7 februari - 15.40

I fredags hämtade Jonas och Patrik mig och jag och Jonas åkte hem till honom, lite senare drog jag till Johan med pappa. Sov hos pappa tills igår och igårkväll var det party som gällde hos Sofie!
Hade faktiskt roligt hela kvällen, allt blir bra med rätt sällskap säger jag bara!





Vi underhöll oss med lite "jag har aldrig" ;)






födelsedagsbarnet var det fart på!

















5 februari - 16.57

Drar till Skövde nu och sover där tills imorgon, imorgon blir det party för Linda!

4 februari - 18.16

Bögröv 2

3 februari - 23.45

Det är februari redan.. Om två veckor är det redan lov igen! Jag klagar inte.
Morgondagen kommer jag spendera på ett par skridskor. Ska åka mellan 9 och 12 och det är ingen skola efteråt, är ju alltid något!

Just det, idag var nog första gången jag kände att jag började sakna min töjning i örat.. Även fast jag aldrig varit så glad som när jag fick bort den. Jo för er som inte vet så var det så att den satt påskruvad helt fel och den gick verkligen inte att få bort med varken tångar eller ja. Och då menar jag verkligen att det inte gick! Tills en dag för ett par veckor sedan när Fredrik och Jonas bestämde sig för att försöka och dom klarade det tillslut. Jag blev jätteglad, jag hade verkligen saknat att ha i vanliga örhängen osv, kan ju vara kul att ha andra till skolavslutningen och det i sommar. Men jag saknar den lite faktiskt, det är ju trots allt jävligt snyggt! Så vi får se ifall den kommer tillbaka någon gång, fast inte än, och i såfall kanske en helsilvrig :)


Goodbye my lover

RSS 2.0