31 mars 18.31



Tänkte bara säga att jag aldrig, aldrig, aldrig tänker testa en ny hårfärg igen! Skulle färga håret häromdagen, skulle bara färga utväxten och förnya den mörkbruna färgen lite, så testade vi en annan sort och nu är håret helt förstört. Det blev seriöst svart! Men inte sådär svart-brunt som tonar ut sig i brunt efter ett tag. Utan det blev BLÅTT!
Har nog aldrig varit så missnöjd med mitt hår förut.. Så fort det bleks ut blir det en ordentlig färgning, dvs om jag inte hinner färga av håret och rätta till det innan. JÄVLA SKIT

30 mars 14.23


Kramades visst lite med Magnus Samuelsson...

28 mars 13.32

Blev en dag i Göteborg igår med lite skönt folk. Vi åkte härfrån tjugo i åtta, så någon sovmorgon började ju inte lovet med. Vi kom in till Göteborg vid tio och var hemma halv åtta.. Lagom sleten var man då! Nog om det, nu ska jag iväg en sväng med mamma och sedan kommer Fredrik igen och det blir nog en lugn söndag.
Imorgon blir det Skövde i ytterligare ett försök till att köpa en ny skinnjacka. Vi hörs senare!
Puss



Karin som alltid är lika söt!




Sedan kramades jag lite med..
Bättre bild kommer senare!

26 mars 23.12

Hola chics!
Får bli ett snabbisinlägg ikväll. Tänkte bara säga att ryggen mår faktiskt bra idag! Vilket är jävligt skönt. Och nu är alla engelskaprov gjorda, två (av tre) svenskaprov och snart kör vi igång med första matteprovet. Skönt och ha fått det gjort sen. Men nu är det påsklov som gäller och jag ska inte tänka på det nu!
Vad händer i veckan? För min del så blir det en del mysdagar, partaj och Elmia!

Nu ska jag i säng, blir nämligen Göteborg imorgonbitti! Skriver senare :)









Totally in love

23 mars 12.55

Då var ett läkarbesök avklarat.
Har inte mycket mer att komma med idag, blir en fortsatt lugn dag nedbäddad i sängen med bra filmer och förmodligen så dyker min pudding upp ikväll :) Det blir iallafall skola imorgon i vilket fall, nationellt prov i engelska på förmiddagen. Men det är uppsatsskrivning så jag är inte orolig :)
Det var allt från mig!

22 mars 21.00

Åh min rygg! Vet snart inte vart jag ska ta vägen.
Nu lägger jag mig framför en film, får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon. Ingen höjdare att spela innebandyturnering med min rygg vill jag lova.

Kom just på också att jag måste förnya min som skulle varit "tillfälliga" design, men just nu så orkar jag inte pilla med det.

21 mars 18.22

Då var jag tillbaka! Och så var det söndag igen.. Den segaste dagen som finns ärligt talat. Är alltid så himla rastlös om söndagarna, även fast jag har en del saker att göra. Fredrik har varit här men han åkte för några timmar sedan och nu sitter jag och Emil och tjockar oss med kladdkaka, men bara för att det är söndag!

I fredags var jag, Fredrik, Jonas och Pontus i Örebro, vi släppte av Jonas och Pontus och åkte till Ikea en sväng och det blev ett par hyllor och en besticklåda! Haha. Nu är det bara en ny soffa, soffbord och tvbänk som återstår ;) Igår blev det även Skövde och hem fick jag med mig bland annat en dator, ett par jeansleggings, två linnen, trosor och lite smink. Nu nöjer jag mig ett tag ;)




Never back down nu, sen my lovely American history x!

14 mars 20.44







399:-

14 mars 13.05

Sista gången jag tittade på svenska melodifestivalen! Vad är det för jävla skit? Skickar vidare världens sämsta låt med en tjej som överhuvudtaget inte kan sjunga. Det är ju så man får skämmas.
Gubben min åkte hem för en stund sedan, så nu blir det en sväng ner till stan och sedan en vanlig slappissöndag. Kanske jag hinner med att sola också. Skönt!
Lov nästnästa vecka, och jag klagar inte.




Ska också passa på att säga grattis till Sandra som blir 16 idag och till Jenny som blev det igår!



8 mars 18.20


I know you're faking it
So I spit you out

8 mars 16.26

Underbart väder ute eller vad säger ni? Är så jävla less på snön så det är inte sant, men idag har det faktiskt varit ganska så skönt. Snart ryker vinterjackan :)

Har myst med gubben min i helgen, och vi har bland annat roat oss med lite Ronny & Ragge och Hem till Midgård ;) Sådant man inte får nog av! ;) Så otroligt bra! Haha.
Varit ledig idag, så hade tänkt ta tag i lite provträning, SO-läxa osv. Annars blir det lugnt, om inte Fredrik kommer förbi senare.



Ha det gött!

2 mars 21.09



Give me your pain, give me your anger
Let me be your rock
I can be the pillar of strength that you need
I'll hope you keep it all togheter
It's better late than ever, lay your world on me

2 mars 20.38


Tänkte bara säga att Jonas har skaffat en ny blogg så ni kan ju kika in på den! :)
http://mxkaarlsson.blogg.se

Kom alldeles precis hem ifrån han och Fredrik nu, suttit och spelat mx hela dagen typ och jag har hjälpt Jonas med hans blogg. Nu ska jag in i duschen och sen dra igång någon Wallander tror jag. Vi har rasismtema i skolan imorgon också och ska titta på American History X, utan tvekan världens bästa film. Tröttnar aldrig på den!





RSS 2.0