31 januari

Man kan inte få allt

31 januari

Ciaoooooooo

Söndagar uppskattas bara mindre och mindre, helgerna går ju så otroligt jävla fort! Man planerar hur mycket som helst men vad hinner man med? Vi skulle ju åkt till Jönköping i helgen, skulle ägnat ett par timmar åt Jonas, men vad blev det av det? Har iallafall haft en lugn helg tillsammans med Fredrik, han åkte hem för en stund sedan också och nu sitter jag här med en hel drös med läxor, så förbannat tråkigt är det men det blir ju tyvärr så när man varit borta. Får nog börja ta tag i det nu!

27 januari


You are my one life stand

27 januari

Då var man hemma igen, kan bara säga att jag hade gärna stannat kvar en vecka till. Var ingen höjdare att åka från 30+ och komma hem till -10, fy fan! Utan jackor och hela köret. Men det är bokat i januari igen om inte tidigare :) Här kommer iallafall några bilder, slänger upp fler senare.








Båttur med snorkling osv



Tss




Stannade på en jättefin ö :)






Det hör ju till!








<3



Kommer som sagt fler bilder senare, nu ska jag sova en stund till och sedan äta svensk mat! I eftermiddag ska jag äntligen träffa mitt hjärta igen, saknar dig så jag vet inte vad!


18 januari - måndag

Blä, kan verkligen inte sova. Och jag ska upp om två och en halv timme? Skönt!

18 januari - måndag

Just nu sitter jag här med hjärtat intill mig, vi har nyss sett film och myst :) Snart ska väl han åka hem och jag måste hoppa i säng, ska ju upp halv två igen.. Så det blir till att sova i bilen! Usch, jag kommer verkligen sakna honom!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här, vi hörs när jag kommer hem! Ciao
Och puss på min älskling!

16 januari


Please see, I'm walking into the eye of the storm
and I'll still come out loving you even more

16 januari

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

13 januari - onsdag

Helvete vad trött jag är.. Har sagt att jag ska i säng tidigt flera kvällar i rad men vad blir det av det? Fast jag har en viss att skylla på också till en viss del :)
På tisdag drar jag till Egypten och värmen! Ska bli så jävla underbart. Är så trött på snön och minusgrader nu så det är inte sant, så det kan jag behöva! Missar dock gymnasievalen men det får fixa sig när jag kommer hem, för då blir det skolan så det ryker..

Oj, så kort fick det bli.
Nu ska jag snart iväg och sola och sedan till Fredrik!



8 januari

bögröv

4 januari - måndag




3 januari - söndag/måndag

Åååh, borde egentligen sova men det går ju som vanligt.
Jag säger bara MOAN :)



Du lättade på trycket en hel del.

3 januari - söndag

Hej, och gott nytt år!

Shit, har inte skrivit något här på hur länge som helst. Men jag har haft fullt upp :) My bad! Skönt att julen och det är överstökat nu, eller vad tycker ni? ;)
Nytt år är det också och nu tänker jag göra 2010 ännu bättre, eller åtminstone lika bra. 2009 var ju ändå helt okej. Ska försöka hinna lägga upp bilder från året om jag hittar några och får tid.
Kan också säga grattis till min bästavän som fyllde år den 30onde..

Än så länge har det nya året börjat bra. Nyår firades hos Fredrik :) Och jag har också två bra löften i år som bara jag och en till vet om, och dom löftena ska jag fan i mig hålla. Sedan också några smålöften som jag bara ska bättra på, som till exempel att träna mer/något, gå in för skolan ännu mer osv. Så än är jag nöjd! :)







Somehow I found a way to get lost in you



RSS 2.0