28 oktober

Det du skrev inatt, fick mig verkligen att tänka till. Jag är verkligen ingenting utan dig. Jag förstår inte vad fan jag har tänkt med.


Nu ska jag alldeles strax åka in till Lina och hälsa på och se hur hon har det där inne. Hoppas att hon mår bättre nu. Är faktiskt väldigt tomt utan henne hemma, ingen som snor ens kläder eller grejer, ingen som blir arg när hon inte får som hon vill. Jag saknar dig!

27 oktober

Kom precis in efter en långpromenad med Jonas :) Skönt att träffa dig igen faktiskt!
Jag tycker att det är konstigt hur två personer som stått varandra så jäkla nära.. Hur allt bara försvinner.
Jag har verkligen saknat gnistan vi hade.





Jag kan inte säga vad det är som är fel eller vad det är som saknas. Jag är inte säker. Men jag kan inte sluta jämföra. Men det är väl något vi tjejer är bra på. Att allting inte bara kunde vara som det var ? Då var jag lyckligare än någonsin. Att jag gick in i det här, jag vet inte om det var bra eller dåligt, men en sak är säker. Jag ljög för mig själv. Blev det bättre? Inte ett skit.

27 oktober

Ja, jag vet hur det är att älska någon. Men jag vet inte om jag älskar dig.

26 oktober

Märklig helg måste jag säga, och kanske inte den bästa starten på lovet. Men det blir bättre vill jag lova. Idag är det måndag och det blev inte Vatra för min del igår, utan jag åkte till Robin istället. Och tur var väl det, var verkligen inte det minsta sugen igår. Får se ifall jag och Emma drar på fest ikväll, annars får det räcka med helgen.
Måste verkligen komma igång med träningen igen också, är inte speciellt sugen på att fortsätta handbollen så det får helt enkelt bli att skaffa mig ett nytt gymkort och sätta igång med det och powerwalks ett par gånger i veckan. Men nu är det lov och då ska jag inte tänka på det.

/ köss

22 oktober

Do you remember when we didn't care?
We were just two kids that took the moment when it was there
Do you remember you at all?
Another heart calls

Yeah, I remember when we stole the night
We'd lie awake but dreaming 'til the sun would wash the sky
Just as soon as I'd see you, but didn't I, but didn't I tell you?
As deep as I need you, you wanna leave it all



22 oktober


Cambilder är grejer det!


Ligger hemma i sängen idag faktiskt, gick hem från skolan runt halv elva och bara la mig och sov ett par timmar. Det behövde jag verkligen och nu ska jag bara ta det lugnt idag framför tvn. Sedan är det bara imorgon som jag får ta mig till skolan oavsett vad och sedan är det höstlov! Det ser jag verkligen fram emot.

Tänkte om en stund börja kika lite smått i alla broschyrer, böcker och lappar som kommit på posten ifrån alla gymnasieskolor i Skaraborg och runtikring här. Det är inte lite kan jag säga! Finns ju en hel del.


haha

Vadfan, det fixade sig ju nu. Det var ju bra! Haha

söndag 18 oktober

Jag är så sjukt trött just nu, så någon längre updatering blir det inte, det får bli imorgon. Idag var jag och Robin hos Johanna och åt äppelpaj, vi satt hos henne i några timmar och sedan åkte vi till Robin för att hämta mina saker och sedan åkte jag hem. Sedan dess har jag duschat, och suttit precis där jag sitter nu för att skriva klart ett jävla arbete som ska vara inlämnat imorgon, jag hade knappt börjat. Nu börjar det arta sig lite ;)
Förresten, får ursäkta för att min blogg ser ut som den gör nu, den har cpat sig som fan och det har jag inte orkat göra något åt. Det fixar sig nog i veckan. ♥

torsdag 15 oktober

Japp, imorgon är det skola som gäller. Skulle egentligen stannat hemma imorgon också och inte gått förrän på måndag, men nu orkar jag inte mer. Blir så jävla rastlös av att vara hemma även fast jag har fullt upp och gör saker hela tiden och även fast Robin har varit här. Men nu får det vara slut på det och imorgon går jag vare sig jag får eller inte.
Däremot så har jag sovit så himla dåligt i veckan, sovit bara några timmar och sedan vaknat runt 7-8 ändå. Så några problem med att vakna imorgonbitti behöver vi nog inte oroa oss för!
Imorgon åker jag till Robin och kommer inte hem förrän på söndag, skriver då istället eftersom jag säkert inte kommer ha tid till att göra det där och för att jag inte har en aning om vad vi ska göra än.
Nu måste jag in i duschen och sen plugga lite till matteprovet vi ska ha imorgon. Natti

tisdag 13 oktober

Jag har inte orkat ta några bilder sen igår så det får bli en på min skolavslutningsoutfit! Bara för att jag saknar den dagen och för att jag saknar värmen.
Har faktiskt ingenting mer att komma med idag, har verkligen gjort minsta möjliga. Varit hemma, läst lite VR, en tripp till Skövde, varit hemma, ätit lite godis, sovit.
Ungefär sådär kommer morgondagen och torsdag också att se ut, förutom att vi ska till Fröjered en sväng imorgon och Robin kommer hit på torsdag. På fredag tror jag att jag går till skolan, iallafall en liten stund.


Och nej, jag har inte bara ett ben! haha

måndag 12 oktober

Det är faktiskt skönt att jag har fått ta ledigt nu ett tag på grund av omständigheterna, jag som inte alls är något för att stanna hemma annars. Men nu känner jag att det kanske verkligen behövs, jag hoppas verkligen att det går framåt nu också så att det är över så fort som möjligt. Så att vi verkligen kan släppa det här.

Jag var med mamma och Lina på KSS tidigare idag också, och jag antar att allting gick som det skulle. Därefter åkte vi in till stan, vi shoppade och åt. Pappa kom även ner en sväng och gjorde oss sällskap. Var faktiskt ganska så mysigt. Jag fick även med mig en del hem, bland annat två tröjor, en parfym, en foundation och ett par leggings. Bilder kanske kommer imorgon.
Såväl vi kom hem så skyndade jag mig att fixa till mig och sedan satte jag mig på bussen in till Skövde, igen, fast denhär gången till Robin. Nu kom jag precis därifrån och vi har inte gjort något speciellt utan bara myst! Nu sitter jag är med en jättegod pastasallad som jag ska äta upp. Mums! ♥


11 oktober


If you run into a wall, don´t turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it or walk around it.


11 oktober

Redan söndag! Tiden går så fort nu så man hinner knappt med, och det är faktiskt ganska skönt.
Idag har jag och Elin varit ute hos Pontus och tittat när de körde cross. Vi var där i ett par timmar och sedan drog vi oss hemåt, det var svinkallt där ute. Nu sitter jag och Elin framför tvn och har precis tittat klart på Hanna Montana the movie, haha! Meningslös film. Idag kommer min lilla älskling hem också, fast jag får inte träffa honom förrän imorgon. Det blev ett kort inlägg men det är söndag och vi har inte gjort så mycket mer.
Nu ska vi ut och röka. ♥

10 oktober

Alltså fy fan säger jag bara! Din jävla idiot. Det är så jävla sjukt och så jävla vidrigt så det är inte sant, att man kan utsätta en människa för något sånt. Jävla svin!

10 oktober



Nu har jag lämnat av min lilla bebis på tåget! haha. Igår var jag och Robin med Basse, Lisa, Adde och Mikael och tittade på Browsing Collection, så söta är dom! Sedan skulle vi på någon fest i Hentorp men framåt natten så kom polisen och körde iväg alla. Så vi gick hemåt för att sova. Sedan var det bara att gå upp halv åtta imorse och mösa oss ner till stan, jag släppte av honom på tåget, ja, Robin och hans band ska alltså till Stockholm och spela ikväll.
Och sen kommer vi till skrällen, Basse missade tåget! Vi ringde för att kolla vart han var, tio minuter innan tåget gick, och då låg han fortfarande och sov. Oturen var ju sån att han redan hade biljetter för 600 kr som inte gick att omboka. Men jag fick ta hans biljetter så länge tills han kom, och när han kom ner till resecentrum så gick han och frågade i biljettluckan vad han skulle göra. Och det var väl tur det, för det var en snäll gubbe där som gav han en ny biljett så att han kunde komma med nästa tåg!
Nu ska jag göra mig iordning för sen blir det parrty! Puss

8 oktober

Alltså fy fan vad det är kallt ute! Kvittar ju vad man tar på sig, det är ju lika kallt ändå. Hörde att det hade snöat nu också en bit utanför Hjo. Hoppas bara att det inte kommer hit inatt, är ändå inte tillräckligt kallt nu för att den ska ligga kvar, och slask och blött vill vi inte ha!
Nu hinner jag inte sitta här mer, ska fira mamma nu om en stund så jag antar att det plingar på dörren snart.

Kanske fixar till bloggen lite snart också, har ju inte haft tid med det alls. Men det är bara att ta tag i det, så får vi se hur det blir. Nu måste jag dra, puss

8 oktober

Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right, to think about the one you love
and hold him tight

If I should call you up, invest a dime
and you'd say you belong to me, and ease my mind
Imagine how the world would be
So very fine, so happy together

I can't see me loving nobody but you,
for all my life


7 oktober

Nu ska jag alldeles strax bege mig in till Skövde, ska träffa Emelie en sväng :) Var så himla längesedan. Och så kom jag precis på att jag måste köpa något till mamma också som blir 38 imorgon. Och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa, hon är verkligen dålig på att veta vad hon vill ha!
Annars så är det inget speciellt som har hänt, det är iallafall bestämt nu att jag inte hänger med till Stockholm i helgen. Kändes lite ovärt att betala 600 spänn på bara tåget fram och tillbaka plus mat och allt, bara för att vara där två dagar. Så jag skippar det :)


5 oktober

Making believe, I'll spend my lifetime
loving you, and making believe


Vilken helg säger jag bara, vet knappt vart jag ska börja. Jag tänker ändå inte gå in på detaljer så det spelar nog ändå ingen roll. I fredags kom jag till Robin, och var såklart helt slut efter ännu en vecka. Så det var ingen större idé att hitta på något speciellt, vi var med Andreas och Caroline. Kikade Idol och Carro gjorde äppelpaj!
I lördags drog vi till Göteborg en sväng, vi kikade lite och tog det lugnt.
Och till sist, igår, så åkte jag till studion vid femtiden och väntade på att pappa skulle tatuera klart. För att vi skulle nämligen på bio! Sagt och gjort. Vi såg Flickan som lekte med elden, alltså uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Jättebra faktiskt, men så himla hemsk!
Finns egentligen mycket mer att säga om helgen, men jag orkar inte ta allt så jag tog det som var bra helt enkelt :) Nu måste jag in i duschen, puss!

1 oktober

Faktiskt så har jag inte så mycket nytt att komma med. Har varken tid eller lust till datorn just nu, plus att jag kommer inte vara hemma i helgen så nu blir det några dagar utan någon update alls.

1:e oktober är det idag med, och det märks. Inget grönt ute längre, och nu är det verkligen kallt! Till och med inomhus fryser man. Tur att man har filtar och en skön säng. Som jag ska lägga mig i nu, god natt!

RSS 2.0